Nyheter

17.02.2016

Han fjerner engangspriser på bedriftsmobiler

Nå kan bedrifter handle mobiltelefoner og nettbrett og bare betale en fast liten sum i måneden. Telering-kjeden er alene om ordningen i Norge. 

- Når du senere erstatter mobiltelefonen eller nettbrettet med en nyere versjon får bedriften tilbakebetalt pant for det utstyret som byttes ut, forklarer salgsdirektør Trond Kristoffersen i Telering.

De dyreste modellene
Dermed kan mobiler og nettbrett byttes hyppigere uten at det koster mer. Brukerne i bedriftsmarkedet har preferanser til de dyreste modellene, med til dels høye prisøkninger koster de mest populære modellene nå mellom 6.000 og 10.000 kroner. Nå kan denne utgiften fordeles på 18-24 måneder.
- For små og mellomstore bedrifter innebærer dette at man unngår tildels store investeringer gjennom vårt nye SMARTprogram, fortsetter Kristoffersen. 

All data slettes
Pengene fra panteordningen kan benyttes til å finansiere det nye utstyret, eller redusere den månedlige kostnaden den neste perioden.
- Når vi mottar utstyr i retur sikrer vi naturligvis at all data slettes i terminalene før gjenbruk, påpeker salgsdirektøren.

Er din bedrift interesert i SMARTprogram, ta direkte kontakt med salgsdirektør Trond Kristoffersen på trond.kristoffersen@telering.no
Eller du finner din lokale Telering Bedrift-forhandler