Nyheter

02.05.2017

Hege skal gi yrkessjåfører ny mobiltelefon

De neste årene satser Hege på å fornye mobiltelefonen til norske yrkessjåfører.

- Mobiltelefonen er blitt et viktig arbeidsredskap også for lastebilsjåfører. I dag brukes mobiltelefonen til langt mer enn tradisjonelle teletjenester, sier Hege Knutstad Garshoel i Telering Bedrift Elektronikksystemer i Drammen. 

Hele landet
Den lokale bedriften i Drammen har fremforhandlet en fordelsavtale med Norges Lastebileier-Forbund (NLF). Det gjør at forbundets medlemmer får rabatterte priser gjennom Telering sitt forhandlersystem over hele landet. Det er ikke bare mobiltelefonen som står sentralt, også alt innen data og tilbehør. 

LES OGSÅ: Slik fungerer mobilbytte
 

Mobilbytte

- Vi satser på at flest mulig vil inn på konseptet om mobilbytte. Enkelt forklart betyr dette at transportbedriften betaler en månedskostnad for mobiltelefonen ved siden av abonnementet. Denne kostnaden ligger fast og hver 18. måned pantes den gamle telefonen inn i en ny, forklarer Garshoel. Telering er helt alene om å tilby dette konseptet i bedriftsmarkedet. 

Effektivt - og morsommere
- Fordelen med å få ny telefon hvert halvannet år, er at da har du en mobiltelefon som følger den teknologiske utviklingen. Alt går raskere med en oppdatert telefon. Det er ikke bare mer effektivt, men også mye morsommere, smiler hun. 
Telering har avtale med både Telenor og NLF. Det betyr at medlemmene i NLF oppnår gode betingelser på både utstyr og abonnement, fremfor at bedriftene skal forhandle på egne vegne. 

LES OGSÅ: Sonans storfornøyd med Telering